Krimi

Endnu en anholdt i drabssag

Den anholdte er 16 år. I forvejen er en 17-årig også sigtet i sagen om to knivdrab.

Politiet har foretaget endnu en anholdelse i sagen om drabene på to teenagere, der blev stukket med kniv i Taastrup mandag aften.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Der er tale om en 16-årig dreng. Han er sigtet for de to drab og drabsforsøg på det tredje offer, der overlevede, og bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 12.45 onsdag.

Det samme gælder en 17-årig dreng, der selv meldte sig til politiet tirsdag. Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2.

Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre ved grundlovsforhøret, der finder sted ved Retten i Glostrup. Her skal det afgøres, om de to drenge skal varetægtsfængsles.

Alt tyder på intern hændelse

De to dræbte var en 17-årig dreng og en 18-årig mand, som afgik ved døden, efter at de mandag aften blev stukket med kniv på Skjeberg Alle i Taastrup.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 22.57 mandag, hvilket udløste en større udrykning til stedet. Og her viste det sig, at tre unge mænd var ramt af knivstik.

Den ene af de to, der er afgået ved døden, døde på stedet, mens den anden døde på hospitalet.

Ud over de to, der er afgået ved døden, blev en anden 17-årig dreng stukket med kniv. Han er uden for livsfare.

Politiet har endnu ikke lagt sig fast på et motiv, men har tidligere oplyst, at "alt tyder på, at der er tale om en intern hændelse".