Krimi

17-årig har meldt sig selv til politiet efter dobbeltdrab

Drengen fremstilles i grundlovsforhør onsdag i Retten i Glostrup, oplyser politiet.

En 17-årig dreng har tirsdag eftermiddag meldt sig selv til Københavns Vestegns Politi, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Det sker dagen efter, at to unge blev dræbt med knivstik sent mandag aften i Taastrup.

Politiet mistænker den 17-årige for at være impliceret i sagen, og han er sigtet for drab.

Drengen bliver onsdag stillet for en dommer i Retten i Glostrup. I forbindelse med grundlovsforhører vil anklagemyndigheden begære lukkede døre.

Selvom politiet nu har anholdt én person i sagen, så fortsætter efterforskningen, lyder det. Københavns Vestegns Politi pointerer samtidig, at man stadig ønsker hjælp fra offentligheden til at opklare sagen.

- Vi opfordrer således fortsat vidner, og andre der måtte have oplysninger, som eventuelt kan være relevante for sagen, til at henvende sig, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Ukendt motiv

Mandag omkring kort før klokken 23 fik Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Skjeberg Allé i Taastrup.

Det skete i nærheden af indkøbscentret City 2.

I alt tre personer var blevet ramt af knivstik. En dreng på 17 år og en mand på 18 år blev dræbt. De er begge fra Taastrup.

Den ene døde på stedet, mens den anden afgik ved døden på hospitalet. Det tredje offer, en 17-årig dreng fra Albertslund, overlevede. Han er efterfølgende blevet afhørt af politiet.

Der er forsat ikke meldt noget ud omkring motivet til knivstikkeriet, men det er ikke tilfældigt, hvem der blev stukket ned mandag aften. Sådan lød det tirsdag omkring middag fra vicepolitiinspektør Peter Malmose på et pressemøde.

Politiet mener ikke, at drabene er banderelaterede og har meldt ud, at man leder efter mindst to gerningsmænd i drabssagen.

Vicepolitiinspektør Peter Malmose giver nu en kort status på efterforskningen. Han forklarer, at poltiet rykkede ud til anmeldelse om knivstik sent mandag aften. Video: TV 2 NEWS

Vidner kan henvende sig til Københavns Vestegns Politi, som kan kontaktes hele døgnet på telefon 43 86 14 48.