Krimi

Mand dræbt af skud i Brøndby

Politiet søger vidner til episoden, der fandt sted torsdag klokken 14.30.

En mand er torsdag eftermiddag skudt og dræbt på Brøndby Nord Vej.

Der er tale om en mand i slutningen af 20’erne fra Brøndby. De pårørende er underrettet.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

En Skoda Octavia stationcar blev kort efter fundet i brand på Nybovej - cirka seks kilometer fra drabsstedet.

Politiet efterlyser vidner til begge episoder og efterforsker episoderne ud fra en formodning om, at der kan være en sammenhæng.

En målrettet aktion

Lennart Sten, der er TV 2s reporter på stedet, fortæller, at politiet endnu ikke har givet oplysninger om motivet for drabet, men at de kalder det en "målrettet aktion" mod den unge mand.

- Det betyder formentligt, at politiet har nogle informationer, som de endnu ikke er gået ud med, siger Lennart Sten.

- Vi ved fra tidligere bandekonflikter- og opgør, at det har været fast procedure, at de formodede gerningsmænd sætter ild til deres flugtbil for at slette eventuelle spor. Noget tyder på, at politiet kigger i den retning, siger Lennart Sten.

Politiet efterlyser vidner

Politiet rykkede ud til skudepisoden i Brøndby torsdag eftermiddag klokken 14.30.

Et område ved Brøndby Nordvej blev afspærret i forbindelse med undersøgelserne, og politiet var i løbet af eftermiddagen "talstærkt til stede", skrev de på Twitter.

Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner, der har bemærket noget mistænkeligt før, under eller efter.

- Vi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt i forbindelse med skudepisoden på Brøndby Nord Vej omkring klokken 14.30 eller kort efter på Nybovej ved den brændende bil. Vi hører også gerne, hvis nogen har set en mørk Skoda Octavia køre på ruten mellem Brøndby Nord Vej og Nybovej, siger politiinspektør Mogens Lauridsen i pressemeddelelsen.

Politiinspektøren oplyser, at efterforskningen stadig er i en indledende fase, at der efterforskes bredt, og at det er for tidligt at sige noget om motiver, miljøer og mulige relationer.

Københavns Vestegns Politis lokalpoliti har oprettet en mobil politistation på Brøndby Nord Vej, hvor vidner og beboere i området kan henvende sig, hvis de ønsker at tale med politiet.

Torsdag aften kort før klokken 21 skriver politiet på Twitter, at de er færdige på gerningsstedet i Brøndby, men at efterforskningen fortsætter.