Dræbt kvindes barn er afgået ved døden

To personer er varetægtsfængslet for drabet på barnets mor.

I første omgang overlevede det ufødte barn, da en 37-årig gravid kvinde sent torsdag blev overfaldet med kniv i Holbæk.

Men nu skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse, at barnet også er afgået ved døden tirsdag klokken 14.44.

Kvinden blev overfaldet med kniv foran plejehjemmet på Samsøvej i Holbæk. Hun døde kort efter på hospitalet.

Pressemeddelelsen kom samtidig med, at en 33-årig kvinde og en 24-årig mand var i grundlovsforhør i Retten i Holbæk. Kvinden er mistænkt for at anspore manden til at begå knivdrabet.

Begge er af Retten i Holbæk blevet varetægtsfængslet i fire uger. De nægter sig begge skyldige og har udbedt sig betænkningstid.

Den dræbte kvindes barn har ikke været en del af tirsdagens retsmøde, selvom pressemeddelelsen om barnets død kom ud i slutningen af dagens retsmøde.

Den varetægtsfængslede mand er "chokeret" over at høre, at barnet ikke overlevede. Det siger hans forsvarsadvokat.

Ifølge politiet har kvinderne en nær relation. Ofret og den 24-årige mand kendte også hinanden. Både de to sigtede og den dræbte kvinde har afghansk statsborgerskab.

Blev dræbt efter arbejde

Den 37-årige kvinde blev dræbt torsdag aften klokken 23, kort efter hun havde fri fra arbejde på plejehjemmet.

Hun havde netop sat sig ind i sin bil, da hun blev angrebet og stukket med kniv adskillige gange.

En kollega forsøgte at komme kvinden til undsætning, men måtte opgive og løb efter hjælp. Kvinden var syv måneder henne, da hun blev dræbt.

Ifølge politiets sigtelse skulle den 24-årige mand for at have stukket den gravide kvinde adskillige gange og skåret halsen over på hende.

Den 33-årige kvinde er ifølge sigtelsen mistænkt for at anspore den 24-årige mand i tiden op til drabet med beskeder, der blandt andet blev sendt over Whatsapp.