Dræbt kvinde var på vej hjem fra arbejde – vidne forsøgte at gribe ind

Undersøgelserne af gerningsstedet, hvor en 37-årig gravid kvinde blev knivdræbt, er afsluttet.

37-årig gravid kvinde blev sent torsdag aften dræbt af knivstik – barnet overlevede, ifølge første meldinger.

En gravid kvinde, der blev dræbt af knivstik sent torsdag aften, var ansat på et plejecenter på Samsøvej i Holbæk.

Det erfarer både TV 2 og Ritzau fra flere kilder.

Det var ude foran plejecentret, at hun blev overfaldet, efter at hun havde fået fri. En krisepsykolog har været på stedet for at hjælpe ansatte og beboere med at bearbejde chokket og sorgen.

Politiet modtog anmeldelsen om overfaldet på Samsøvej i Holbæk torsdag klokken 23.10.

- Vi får en anmeldelse om, at et overfald er i gang. Vi er ret hurtigt fremme med en patrulje, som finder kvinden hårdt kvæstet af flere knivstik. Hun bliver erklæret død, da hun ankommer til sygehuset i Holbæk, sagde vagtchefen tidligt fredag morgen.

Den 37-årige kvinde havde netop fået fri fra arbejde og sad i sin bil, da overfaldet skete. Hun blev trukket ud af bilen af den ukendte gerningsperson.

Under angrebet var der en forbipasserende, som forsøgte at gribe ind. Kvinden kunne dog ikke forhindre drabet, lyder det fra politiet.

Ifølge politiet er spædbarnet indlagt på hospitalet. Det er ikke oplyst, hvor langt kvinden var henne i graviditeten, og hvilken tilstand babyen er i. De første meldinger lød dog, at barnet havde overlevet.

I forbindelse med sagen holder Midt- og Vestsjællands Politi pressebriefing på politistationen i Roskilde klokken 09.45 fredag formiddag, oplyser politiet på Twitter.