Krimi

Formodet drabsmand stak af på cykel

En 24-årig mand blev mandag aften dræbt af flere skud i en butik på Frederikssundsvej i København NV.

Københavns Politi efterlyser vidner til et skuddrab mandag aften i Københavns Nordvestkvarter.

Ifølge politiets oplysninger løb gerningsmanden fra vandpibeforretningen True Passion, hvor vedkommende havde affyret flere skud og dræbt en 24-årig mand.

Gerningsmanden løb ud på Frederikssundsvej og drejede mod venstre. Kort efter drejede vedkommende til venstre ad Vibevej, hvor gerningsmanden tog en cykel og formentlig kørte til højre ad Ørnevej.

- Vi har et rimelig godt billede af, hvor gerningsmanden har bevæget sig hen umiddelbart efter drabet, men vi vil fortsat gerne tale med vidner, der har været i området ved Vibevej og Ørnevej mandag aften. De kan have set gerningsmanden på cykel, udtaler vicepolitiinspektør Knud Hvass fra Københavns Politi ifølge en pressemeddelelse.

Gerningsmanden beskrives som en ung mand, der er spinkel af bygning og var iført sort beklædning. Han var maskeret og havde en hætte trukket op over hovedet.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på 114.

Ikke umiddelbart relation til rocker- og bandemiljøet

Den 24-årige mand, der blev dræbt, har ikke umiddelbart relation til rocker- og bandemiljøet, oplyser politiet.

I den seneste konfliktvurdering fra National Enhed for Særlig Kriminalitet, NSK, fremgår det heller ikke, at der skulle være en igangværende konflikt mellem grupperinger i rocker-bandemiljøet i hovedstadsområdet.

Tirsdag var nærpolitiet til stede ved gerningsstedet med en såkaldt mobil politistation.

Flere end 80 borgere kom forbi for at tale med politiet, og flere af de ting, der blev sagt til politiet indgår nu i den videre efterforskning, oplyser politiet.