Krimi

Personbil kolliderer med lastbil - to personer kørt på hospitalet

Ulykken fandt sted tirsdag kort før klokken 13, hvor en lastbil og en personbil kolliderede. Årsag undersøges.

En 88-årig mand og en 81-årig kvinde er uden for livsfare efter en trafikulykke tidligere tirsdag. Det fortæller Emil Grønning, der er vagtchef ved Midt- go Vestsjællands Politi.

Ulykken fandt sted kort før klokken 13 ved Kirke Hyllinge, hvor parret i personbilen af uvisse grunde ender i den modsatte vejbane, hvor de kolliderer med en lastbil.

Lastbilchaufføren er tilsyneladende sluppet uskadt fra trafikulykken, mens det står anderledes alvorligt til for de to, der sad i personbilen.

- De er kommet over i modsat vejbane, hvor der er en lastbil, de påkører, siger Grønning.

Uheldet skal klarlægges

Den ene er blevet fløjet til Rigshospitalet i København, mens den anden er blevet kørt til behandling på Holbæk Sygehus.

Det er endnu uvist, hvad der er årsag til ulykken.

- Vi har haft en bilinspektør derude, som skal være med til at klarlægge, hvordan uheldet er sket, siger Emil Grønning.

Bilinspektører bliver tilkaldt ved alvorlige trafikulykker. Vedkommendes opgaver er at undersøge ulykkesstedet og køretøjerne for at forsøge at kaste lys over, hvad der nærmere skete.

Bilinspektøren kan blandt andet vurdere, hvor hurtigt der er blevet kørt, eller om der er foretaget opbremsning eller lignende.

En del af Hornsherredvej var afspærret som følge af ulykken, der fandt sted cirka 300 meter nord for rundkørslen ved Munkholmvej. Trafikanter blev derfor opfordret til at søge andre veje. Men afspærringen er sent tirsdag eftermiddag ophævet.