Krimi

45-årig døde efter indsprøjtninger med wc-rens og brintoverilte

Der var ifølge den tiltalte kvinde tale om et slags sugardaddy-forhold, hvor hun fik penge og gaver af den 45-årige mand.

En 45-årig mand omkom under makabre omstændigheder i en lejlighed i det centrale Aalborg tilbage i april sidste år.

Han blev stukket med kniv, slået med en hammer i hovedet og på kroppen og fik indsprøjtninger med brintoverilte og wc-rens. Han fik også et bælte om halsen, som blev strammet.

Fredag er det retlige efterspil så gået i gang. En 36-årig mand og en 22-årig kvinde er på anklagebænken i nævningeretssalen i Retten i Aalborg. De nægter sig begge skyldige i drab.

Erkender injektioner

Kvinden kan dog ifølge forsvarsadvokaten erkende, at hun har givet offeret flere injektioner med brintoverilte og wc-rens.

Hun nægter dog at have stukket offeret med kniv og strammet et bælte om halsen på ham.

Kvinden, der har det lange hår sat op i en hestehale, forklarer i retten, at hun tidligere har haft et forhold til offeret.

Det var ifølge den tiltalte et slags sugardaddy-forhold, hvor hun fik penge og gaver af den ældre mand for seksuelle ydelser.

Ifølge kvindens forklaring insisterede den 45-årige på, at de skulle have et mere fast forhold. Det ville hun ikke være med til.

Det førte ifølge kvinden til, at hun blev udsat for chikane og trusler fra manden.

Dukkede ikke op til aftensmaden

Det var den 45-årige mands mor, der slog alarm til politiet, da han ikke dukkede op som aftalt til aftensmaden.

Politiet sporede mandens telefon og kunne se, at han havde sendt beskeder til den tiltalte kvinde og overført 10.000 kroner til hende.

Man fattede mistanke til kvinden og iværksatte en eftersøgning. Hun blev fundet af politiet i Padborg, hvor hun var sammen med den medtiltalte mand.

De havde begge sår og rifter på fingre og arme.

I kvindens lejlighed fandt man den afdøde mand i sorte affaldssække, der var lukket med gaffatape.

De to mistænkte blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet sigtet for drab og røveri.

Der er afsat seks dage til retssagen, og der forventes dom 25. august.