15-årig dreng slået ned på vej hjem fra fynsk havnefest

En dreng brækkede kæben, da han natten til søndag blev overfaldet på hjem fra havnefest i Kerteminde.

En dreng på 15 år blev natten til søndag slået ned, da han var på vej hjem fra weekendens havnefest i Kerteminde.

Overfaldet på drengen er beskrevet i et facebookopslag, som er delt mange gange, og mandag bekræfter Fyns Politi overfaldet i en pressemeddelelse. Heri skriver politiet, at drengen har fået skader i ansigtet.

I opslaget på Facebook beskrives det, at drengen blandt andet har brækket kæben og fået brud på tænderne.

Politiet vil gerne høre fra eventuelle vidner til overfaldet, der fandt sted, da drengen kom gående på hjørnet af Vestergade og Longsvej. Anmeldelsen blev modtaget søndag klokken 02.57.

- Vi vil meget gerne høre, hvis nogen ved noget om den pågældende sag. Der var rigtig mange i byen i Kerteminde natten til søndag på grund af havnefesten, så derfor kan der være nogen, som sidder inde med oplysninger, der kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden.

- Det skal selvfølgelig været både sikkert og trygt at gå en havnefest, så derfor håber vi meget at få fat i den skyldige, siger vicepolitiinspektør Anders Furbo Therkelsen i politiets meddelelse.

Efterforsker flere voldssager

Politiet oplyser, at der desuden har været tre andre voldssager i forbindelse med havnefesten, og at en 20-årig mand blev anholdt i den forbindelse.

En 18-årig mand blev væltet omkuld af flere gerningsmænd, en 16-årig dreng blev slået med en knytnæve, og en 19-årig mand blev sparket i hovedet.

Både den 18-årige og den 16-årige blev overfaldet på Dosseringen i Kerteminde, mens den 19-årige blev sparket på Paludan Müllers Plads.

Den 20-årige blev anholdt klokken 03.25. Efter afhøring på Odense Politigård, blev han løsladt igen.

- Det er umiddelbart vores vurdering, at der har været usædvanligt mange sager om vold ved dette års havnefest i Kerteminde i forhold til tidligere år, hvor der kun var ganske få sager.

- Det er svært at sige hvorfor, det blev anderledes, men der er jo i tre af sagerne formentlig tale om samme gerningsmand, og det er selvfølgelig tydeligt i tallene, siger Anders Furbo Therkelsen.