Krimi

70-årig mand udsat for vold i Ringe - nu er han død

Politiet efterlyser hjælp fra borgere, som måtte have set eller hørt noget til voldshandling i Ringe.

En 70-årig mand lå forslået i sit hjem i Ringe i en eller to dage, før han onsdag blev fundet og bragt på sygehuset, mener Fyns Politi. Natten til torsdag afgik han ved døden.

Det fortæller Fyns Politi fredag i en pressemeddelelse, hvor politiet samtidig efterlyser hjælp fra offentligheden til opklaringen.

- Der er tale om stump vold, som vi er overbeviste om, at andre må have påført manden. Derfor har vi brug for borgernes hjælp til at finde ud af, hvad der er sket, siger politikommissær Jack Liedecke i pressemeddelelsen.

- Vi ved ikke, hvor længe den nu afdøde lå tilskadekommen i sit hjem, før han blev fundet onsdag ved middagstid, men vi tror, der kan være gået mellem et og to døgn, fra han blev udsat for volden, til han blev fundet, lyder det fra politikommissæren.

Var i live, da han blev fundet

Manden boede i Vesterparken i Ringe, og politiet vil gerne høre fra borgere, som måtte have set eller hørt noget i tidsrummet fra mandag den 1. august og frem til onsdag middag.

Fyns Politi oplyser, at det var en bekendt, som fandt manden onsdag ved middagstid. Den ældre mand var på det tidspunkt i live, men han beskrives som "ilde tilredt".

De retslægelige undersøgelser, som er blevet foretaget af manden, har vist, at hans skader sandsynligvis skyldes vold begået af en eller flere gerningsmænd.