Krimi

Politiet har fundet lig i drabssag fra Djursland

Torsdag aften fandt politiet liget af den savnede Frank Dan Nørgaard Jørgensen. En fjerde mand er fængslet.

Østjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse fredag, at man har fundet liget af Frank Dan Nørgaard Jørgensen, som fem personer er sigtet for at have dræbt.

Den afdøde mand blev fundet i et skovområde nær byen Gassum ved Randers. I samme ombæring blev to personer anholdt, en 37-årig mand og en 23-årig mand.

Den 23-årige blev afhørt og løsladt efterfølgende, mens den 37-årige blev sigtet for manddrab. Han er fredag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers, hvor han er blevet fængslet i foreløbig fire uger.

Bil fundet udbrændt

To andre mænd og en kvinde er allerede fængslet i sagen. De blev sammen med endnu kvinde anholdt mandag aften i Nimtofte på Djursland. Samme aften fandt politiet Frank Jørgensens bil udbrændt på Gl. Fjellerupvej ved Vivild på den nordlige del af halvøen.

Da de fire blev stillet for en dommer tirsdag, blev den yngste kvinde på 23 år løsladt, mens en kvinde på 39, en mand på 39 og en mand på 25 år blev varetægtsfængslet.

Østjyllands Politi oplyser fredag, at man af hensyn til den igangværende efterforskning, der beskrives som omfangsrig, ikke ønsker at komme med yderligere detaljer om sagen på nuværende tidspunkt.