Krimi

Ung mand i kritisk tilstand efter natligt knivdrama

Politiet har anholdt en person efter knivstikkeri i Aalborg. Tre er såret - den ene er i kritisk tilstand.

En ung mand er torsdag formiddag i kritisk tilstand, efter at han og to andre natten til torsdag blev såret af knivstik i bydelen Vejgaard i Aalborg, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet betragter sagen som et internt opgør i det kriminelle miljø.

Klokken 02.56 modtog politiet en anmeldelse om knivstikkeri på Hadsundvej i Vejgaard. På stedet befandt sig to yngre mænd, som begge var sårede af knivstik.

Begge er indlagt på sygehuset, og ifølge Nordjyllands Politi er den ene i kritisk tilstand. Den anden mand er uden for livsfare.

Forventer flere anholdelser

Senere på natten dukkede en tredje mand op på sygehuset. Også han var såret af knivstik. Han modtager behandling og er uden for livsfare, lyder det fra politiet.

Vicepolitiinspektør Niels Kronborg oplyser, at politiet har anholdt en person i sagen. Kronborg oplyser desuden, at politiet forventer at foretage flere anholdelser.

Endnu har politiet ikke lagt sig fast på, hvad motivet til knivstikkeriet har været, men ifølge Niels Kronborg peger de indledende efterforskningsskridt i retning af, at der er tale om et internt opgør i et kriminelt miljø.

- Men nærmere kan jeg ikke komme på det – af hensynet til vores igangværende efterforskning, siger Niels Kronborg i politiets pressemeddelelse.

Politi efterlyser vidner

Efterforskningslederen opfordrer eventuelle vidner til at tage kontakt til politiet.

- Vores efterforskningsindsats er i fuld gang lige nu. Vi arbejder i øjeblikket på at kortlægge forløbet før, under og efter knivstikkeriet. Derfor hører vi også gerne fra borgere, der har hørt eller set noget i området omkring gerningstidspunktet, lyder det fra Niels Kronborg.

- Ring endelig til os på 114 med oplysninger – selv mindre informationer kan være vigtige for vores arbejde, siger han.