Krimi

Politiet efterlyser drabsmistænkt med billede og navn

Den 29-årige formodede gerningsmand fik indtil midnat fredag til selv at kontakte politiet.

OPDATERING: Efter udgivelsen af denne artikel er den mistænkte blevet anholdt. TV 2 har derfor fjernet den 29-åriges navn og billede.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste søndag en 29-årig mand, der er mistænkt for et drab begået fredag aften på Døllefjelde-Musse Marked på Sakskøbingvej i Nysted.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet skriver videre, at man ikke selv skal tage kontakt til manden. I stedet opfordrer de til, at man ringer 114, hvis man har oplysninger om, hvor han kan befinde sig.

Politiet beskriver manden som 182 centimeter høj med mørkt hår og mørkt fuldskæg på gerningstidspunktet.

Skulle melde sig inden midnat

Knivstikkeriet fandt sted lidt efter klokken 18, hvor offeret og en anden yngre mand kom i klammeri på parkeringsarealet ved markedet.

Det oplyste politiet fredag.

Rune Nelson, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, oplyste fredag til TV 2, at de allerede der havde en formodning om, hvem gerningsmanden er.

- Han ved godt, at vi leder efter ham, og vi er selvfølgelig særdeles interesseret i at komme i kontakt med ham. Hvis ikke han henvender sig inden midnat, går vi ud og efterlyser ham med navn og billede, lød det.

Den mistænkte fik indtil midnat fredag til selv at henvende sig til politiet.

Lørdag havde den 29-årige mand dog stadig ikke meldt sig, og derfor efterlyses han nu både med navn og billede.

Fredag fortalte politiet, at sagen efterforskes som drabsforsøg. Nu efterforskes sagen som en drabssag, skriver politiet på Twitter.

Søndag middag har den mistænkte stadig ikke meldt sig, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV 2.