Krimi

Offer for knivstik ved kendt marked er omkommet

Den formodede gerningsmand fik indtil midnat fredag til at kontakte politiet. Lørdag morgen er det dog stadig ikke sket.

En 32-årig mand er lørdag afgået ved døden efter at være blevet stukket med en kniv fredag aften på Døllefjelde-Musse Marked på Sakskøbingvej i Nysted.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter lørdag aften. Pårørende til offeret er underrettet, oplyser politiet til TV 2.

Knivstikkeriet fandt sted lidt efter klokken 18, hvor offeret og en anden yngre mand kom i klammeri på parkeringsarealet ved markedet, oplyste politiet fredag.

Politiet havde fredag aften en formodning om, hvem gerningsmanden er, men opfordrede alligevel eventuelle vidner til at kontakte 1-1-4 med oplysninger.

Fredag fortalte politiet, at sagen efterforskes som drabsforsøg. Nu efterforskes sagen som en drabssag, skriver politiet på Twitter.

Har ikke meldt sig

Rune Nelson, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters politi oplyste fredag til TV 2, at de har en formodning om, hvem gerningsmanden er.

Han fik indtil midnat fredag til at henvende sig til politiet.

- Han ved godt, at vi leder efter ham, og vi er selvfølgelig særdeles interesseret i at komme i kontakt med ham. Hvis ikke han henvender sig inden midnat, går vi ud og efterlyser ham med navn og billede, siger han.

Lørdag morgen har den formodede gerningsmand endnu ikke meldt sig. Det oplyser Lars Denholt, der er vagthavende hos Lolland-Falsters Politi.

Derfor forventer politiet at efterlyse ham med navn og billede i løbet af formiddagen.