Krimi

21-årig mand fundet skuddræbt i bil

Politiet søger blandt andet viden om en sølvgrå VW-bil, der er blevet fundet i brand i nærheden.

Østjyllands Politi fandt natten til tirsdag en 21-årig mand dræbt af skud i en bil uden for Aarhus.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den 21-årige var alene i bilen, da politiet fandt ham i krydset ved Søndervangs Allé/Ringvej Syd i Viby J ved en OK tankstation.

For tidligt at sige noget

Politiet var på en anden opgave i nærheden, da de fandt den 21-årige mand dræbt.

Siden klokken 01.11 i nat har krydset været spærret af for en stor del af trafikken, men tirsdag morgen er afspærringen igen ophævet. Østjyllands Politi er dog forsat til stede i krydset.

- Vi efterforsker ud fra flere forskellige hypoteser, og det er for tidligt at sige noget om, hvad motivet kan være, og hvad der er præcist er sket. Vi arbejder på højtryk for at afklare hændelsesforløbet, og vi hører meget gerne fra vidner i sagen.

Søger vidner og viden om særlig bil

Østjyllands Politi søger nu vidner, der kan bringe efterforskningen af skuddrabet videre.

Det gælder især personer, der har været i og omkring krydset ved Ringvej Syd mellem klokken 00.50 og klokken 1.11 natten til tirsdag.

Desuden blev der kort efter politiets fund af den 21-årige også fundet en sølvfarvet bil af mærket VW Golf Variant, som var sat i brand. Bilen blev fundet for enden af Ormslevvej i vestlig retning og havde ifølge politiet påmonteret stjålne nummerplader med cifrene HG36244.

Politiet understreger, at man ikke på nuværende tidspunkt kan kæde bilen sammen med drabet på den 21-årige, men hvis man ligger inde med viden eller eksempelvis videoovervågning fra området, opfordres man altså til at tage kontakt til Østjyllands Politi.