Krimi

Politiet søger fortsat vidner: - Ring hellere en gang for meget end en for lidt

Én person er varetægtsfængslet og sigtet for drab, mens en anden blev løsladt torsdag - han er dog også sigtet i sagen.

Efter fundet af ligdele, som politiet formoder stammer fra den forsvundne 22-årige Mia Skadhauge Stevn, efterlyser Nordjyllands Politi fortsat vidner. Det sagde vicepolitiinspektør Frank Olsen på et pressemøde torsdag aften.

Mere specifikt opfordrer Nordjyllands Politi borgere til at henvende sig på telefon 114, hvis de har oplysninger fra to konkrete områder:

Det drejer sig om personer, der har været i området omkring Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker i tidsrummet 06.30 til 07.30 søndag morgen. Her har politiet fundet spor fra den 22-årige kvinde, lød det på pressemødet.

Desuden efterlyser politiet borgere, der har været i Dronninglund Storskov i tidsrummet 21.45 mandag aften til tirsdag morgen klokken 05.15. Det var her, ligdelene blev fundet.

- Ring hellere en gang for meget end en for lidt, udtaler Frank Olsen i en pressemeddelelse.

Særligt efterlyser vicepolitiinspektøren oplysninger fra offentligheden om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015 på papegøjeplader.

- Det er vores håb, at der er nogle borgere, der har set den i et af disse områder – det kunne for eksempel være en morgenløber eller en på en tur på sin mountainbike.

Én fængslet, én løsladt

De to 36-årige mænd, som er sigtet for drabet på Mia Skadhauge Stevn, var tidligere torsdag i grundlovsforhør.

Her blev den ene varetægtsfængslet i fire uger. Den anden blev løsladt, men er stadig sigtet i sagen.

Forinden havde anklagemyndigheden oplyst, at de to var sigtet for at have dræbt den 22-årige kvinde “i forening efter fælles forståelse og forudgående aftale”.

Hvad der ligger i dette er uklart, da sagen blev ført bag lukkede døre.

Forsvandt efter bytur

Mia Skadhauge Stevn forsvandt tidligt søndag morgen efter en bytur i Aalborg.

Den 22-årige sygeplejestuderende blev sidst set i live på overvågningsbilleder, der viste, at hun steg ind i en bil foran Netto på Vesterbro i Aalborg klokken 06.09.

En bil, som efter henvendelser fra borgere og undersøgelse af overvågningsbilleder, sendte politiet i retning af de to sigtede.

De blev anholdt onsdag klokken 11.20 og 11.21 på to forskellige adresser i Nordjylland.