Krimi

Politiet afspærrer et nyt sted i sag om forsvunden 22-årig

Politiet har afspærret et sommerhusområde i Saltum i Nordjylland, der har tilknytning til en af de sigtede.

Onsdag har Nordjyllands Politi afspærret et tredje område i forbindelse med eftersøgningen af den savnede 22-årige Mia Skadhauge Stevn.

Det drejer sig om en byggeplads i et sommerhusområde ved Saltum i Nordjylland. Byggepladsen har tilknytning til en af de to 36-årige, som er anholdt i sagen, erfarer TV 2 og TV 2 Nord.

To hjemmeværnsfolk står onsdag i sommerhusområdet og holder vagt ved pladsen, indtil politiet kan gå i gang med at undersøge området.

Overfor B.T. bekræfter efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Frank Olsen, at det er korrekt, at en af de anholdte har en relation til det område, de har afspærret i Saltum.

To mænd anholdt

Tidligere onsdag blev to 36-årige mænd anholdt og sigtet for drab på den 22-årige, der forsvandt efter en bytur i Aalborgs Jomfru Ane Gade natten til søndag og stadig ikke er fundet.

Politiet arbejder på to adresser i Østervrå og Flauenskjold i Vendsyssel foruden sommerhusområdet i Saltum.

Mandag aften efterlyste politiet en mørk bil, der samlede den 22-årige kvinde op på Vesterbro i Aalborg søndag morgen ved 06-tiden, hvor hun senest er set. En bil er blevet fundet på adresse i Flauenskjold, der ifølge politiet er "formentlig identisk" med dette køretøj.

Der har ifølge politiet ligget et "intenst efterforskningsarbejde" bag anholdelserne, hvor videomateriale og henvendelser fra borgere har hjulpet politiet på sporet af de to mænd.

TV 2s reportere, Emil Færch og Astrid Søndberg, der har været tilstede ved huset i Flauenskjold, har forklaret, hvordan politiet er massivt tilstede, og der løbende er båret ting ud og pakket i poser, ligesom der har været blitzer fra et kamera fra huset.

Onsdag aften blev en bil, pakket væk i i en presenning, kørt væk fra det gule hus i Flauenskjold.

Intet tyder på forbindelse mellem savnede og sigtede

Vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Frank Olsen fortalte onsdag til TV 2, at politiet i forvejen kender de to drabssigtede fra "lidt småting".

Han tilføjede, at der ikke er noget, som tyder på, at der er en forbindelse mellem Mia Skadhauge Stevn og de to sigtede.

Forbindelsen mellem de to sigtede er endnu ukendt for offentligheden, ligesom det er uvist, hvordan de forholder sig til drabssigtelsen.

Vicepolitiinspektøren fortalte yderligere, at formodningen om, at Mia Skadhauge Stevn har været udsat for en forbrydelse vokser i takt med, at tiden går, uden de finder hende.