Krimi

Dødfunden dansker i Egypten var 52-årig kvinde

Familien til en dræbt kvinde fundet i et hjem nær Kairo fik den triste besked nytårsdag, oplyser søn til avis.

Det var en 52-årig kvinde og dansk statsborger, der blev fundet dræbt i en lejlighed i Sheikh Zayed City, der ligger vest for den egyptiske hovedstad, Kairo.

Det oplyser den afdøde kvindes familie til Ekstra Bladet og B.T.

Tirsdag skrev flere medier på baggrund af oplysninger fra mediet Egypt Independent, at der var tale om en dansk kvinde i 30'erne. Men det er ikke korrekt, siger kvindens ene søn til aviserne.

Udenrigsministeriet bekræfter

Ifølge familiens oplysninger blev den 52-årige fundet død 30. december, og familien fik besked om dødsfaldet 1. januar. Hun har ifølge familien boet i Egypten siden 2004.

Udenrigsministeriet har bekræftet, at en dansk statsborger er blevet fundet dræbt. Det var også ansatte fra ministeriet, som gav familien den triste nyhed om kvindens død, oplyser sønnen.

- De mødte personligt op hjemme hos os, og de har været meget professionelle, siger sønnen til Ekstra Bladet og tilføjer, at de nu afventer nye oplysninger fra myndighederne.

Mødte op på sønnens adresse

Ifølge B.T. mødte de ansatte op på sønnens adresse, der ligger på Sjælland.

Umiddelbart har myndighederne til familien kun kunnet oplyse, at kvinden var død, og at der var tale om drab.

Kvinden har kun haft sporadisk kontakt til sin familie i mange år. Familien ønsker dog ikke at komme nærmere ind på årsagerne over for Ekstra Bladet.