Krimi

Efterlysning af to mænd efter skuddrab - det er en af de to, der har skudt

Ifølge Københavns Vestegns Politi vil det være "lettest for alle", at de efterlyste personer melder sig selv på nærmeste politistation.

Københavns Vestegns Politi har offentliggjort navne og billeder på de to unge mænd, som politiet mistænker, for at stå bag skuddrabet i går eftermiddags i Brøndby Strand, hvor en 22-årig mand mistede livet.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ifølge politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Allan Nyring ved de to unge mænd "udmærket godt, at politiet leder efter dem."

Derfor vil det ifølge inspektøren også være "lettest for alle", at de melder sig på nærmeste politistation.

- Vi er rimelig sikre på, at det er de to efterlyste, der har lavet det her skudattentat. Det er en af de to, der har skudt, siger Allan Nyring.

De to unge mænd er i forvejen kendt af politiet, men for nuværende ønsker Københavns Vestegns Politi ikke at gå yderligere i detaljer om deres baggrund.

Allan Nyring understreger, at det ikke er politiets indtryk af de er farlige.

- Jeg forstår udmærket godt, hvis beboerne i lokalområdet er nervøse, men der er ikke noget, der tyder på, at de er farlige, siger han.

Politiet vurderer heller ikke, at skuddrabet i Brøndby har nogen relation til den væbnede konflikt mellem en bandegruppering fra København og en gruppe professionelle kriminelle.

- Det er ikke vores vurdering, at det har noget med den anden konflikt at gøre. Det her er lokalt forankret, siger Nyring.

Borgere der har kendskab til de to mænds færden eller har øvrig viden om sagen, kan kontaktes Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 43861448.

De to unge mænd er siden blevet varetægtsfængslet, og derfor har TV 2 fjernet billederne af de to efterlyste.