Krimi

To gerningsmænd på fri fod efter skyderi i frisørsalon

En person er dræbt, men politiet ved endnu ikke, hvem han er.

Politiet jagter to gerningsmænd til et skyderi i en frisørsalon i Rødovre, hvor en person blev dræbt og to blev såret.

Det oplyser politiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Mogens Lauridsen til TV 2.

- De har været iført noget mørkt tøj og er trængt ind i frisørforretningen og har afgivet de her skud og er stukket af der fra igen, siger han til TV 2.

Politiet fik anmeldelsen klokken 11.27 og rykkede talstærkt ud.

Her kunne betjente konstatere, at tre personer inde i frisørsalonen var blevet "ramt af skud eller noget, der ligner skud", oplyser Mogens Lauridsen.

Ukendte gerningsmænd

Politiet har endnu ikke anholdt nogen og har indtil videre meget sparsomme signalementer på gerningsmændene.

- Vi ved ikke rigtig noget om dem, siger Mogens Lauridsen.

Politiet kender på nuværende tidspunkt heller ikke den dræbtes identitet, og derfor er dennes pårørende heller ikke underrettet. Der er tale om en yngre mand.

En anden person er blevet behandlet for skader. Det er en 28-årig mand, og hans tilstand er nu stabil. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi. Tidligere blev hans tilstand betegnet som kritisk.

Tidligere har politiet oplyst, at en 15-årig dreng er blandt de tre såret. Han har pådraget sig en skade i den ene hånd og har været på hospitalet, men er færdigbehandlet.

Ukendt motiv

TV 2 har talt med et vidne, der kender drengen. Han fortæller, at den 15-årige var i frisørsalonen, fordi han ventede på at blive klippet.

Motivet er endnu ukendt for politiet, som ikke udelukker, at det kan være banderelateret.

- Vi har jo haft en lang række episoder her i det storkøbenhavnske område inden for de sidste tre-fire uger. Og en af hypoteserne, vi arbejder med, er, at det kan være et led i nogle af de andre ting, der er sket. Men det ved vi ikke, siger Mogens Lauridsen.

Der har blandt andet været et skyderi på Nørrebro i på København, hvor en mand i tyverne torsdag blev skudt og dræbt.

Både Københavns Vestegns Politi og Københavns Politi har som følge af episoderne indført visitationszoner fra fredag aften.