Mand dræbt af skud på Nørrebro

Vagtchefen kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvorvidt skuddrabet torsdag aften kan forbindes med den igangværende konflikt.

En mand er dræbt af skud på Nørrebro i København.

Det bekræfter vagtchefen ved Københavns Politi til TV 2.

- Vi konstaterede, at en person er ramt af skud i ryggen og afgået ved døden, siger vagtchef Martin Kajberg, der ikke har mere at tilføje på nuværende tidspunkt.

Københavns Politi skriver på Twitter, at der i øjeblikket efterforskes på stedet, og at der er en tryghedsskabende indsats igang.

En del af Nørrebrogade og Sorgenfrigade, der ligger på Nørrebro i København, er blevet spærret efter skyderiet.

En TV 2-journalist, der bor i området, fortæller, at hun tidligere på eftermiddagen hørte lyde, der lød som fyrværkeri, og derefter kunne se en mand på gaden modtage hjertemassage. En ambulance kørte manden væk.

Kan ikke sige om det har forbindelse til bandekonflikt

I den seneste tid har der været flere episoder som politiet mistænker har forbindelse til en verserende bandekonflikt, hvor der har været anvendt skydevåben.

Grupperne er forankret i henholdsvis Brønshøj og dele af Nørrebro, Nordvestkvarteret og Ydre Østerbro.

Der er derfor oprettet to visitationszoner, der gjaldt fra onsdag til 1. december.

Derudover har man også indsat øget patruljering og øget samarbejdet med blandt andre gadeplansmedarbejdere og boligforeninger.

Vagtchefen kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvorvidt skuddrabet torsdag aften kan forbindes med den igangværende konflikt.