Krimi

Fem elever på hospitalet efter hundeangreb på gymnasium - politi affyrer skud

To hunde angreb torsdag en gruppe elever på Tårnby Gymnasium på Amager. Eleverne er ikke alvorligt såret, lyder det, og en hund er blevet aflivet.

Politiet har torsdag formiddag skudt en hund, efter to hunde har bidt fem gymnasieelever på Tårnby Gymnasium på Amager.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2.

- Den ene af hundene var fortsat aggressiv og i den forbindelse har en betjent afgivet skud mod hunden, som blev ramt, oplyser politiet til TV 2.

Hunden er efterfølgende blevet aflivet af en dyrlæge.

Elever er chokerede

Rektor på Tårnby Gymnasium, Mikkel Harder Sørensen, bekræfter hændelsen over for TV 2.

- Det et mit indtryk, at de fem elever ikke er kommet alvorligt til skade, men alle er stadig chokerede. Vi er ved at finde ud af, hvad der er op og ned, siger han.

Han befinder sig ikke selv på skolen, men har fået fortalt, at stemningen på skolen er rolig nu. Ifølge en beretning fra en uddannelsesleder på gymnasiet angreb to hunde en flok gymnasieelever, der legede sneboldskamp.

Herefter løb hundene ind på skolen, hvor de kom under kontrol af en elev og to af skolens ansatte. Hundene blev efterfølgende isoleret i et klasselokalet og håndteret af både politi og dyreværn.

Også uddannelseslederen forklarer, at eleverne ikke er kommet kritisk til skade, men at hændelsen er chokerende for hele skolen.

Pårørende er underrettet

Politiet er fortsat på stedet og ved at undersøge sagen til bunds. De er bekendte med hundenes ejer.

De pårørende er underrettet, og der er blevet skrevet en besked ud til skolens elever.

Har du billeder eller videoer af hændelsen? Kontakt journalist Jeppe Tholstrup Bach på jetb@tv2.dk.

Dette er breaking news på TV2.DK. Vi arbejder lige nu på at få yderligere oplysninger, og vi anbefaler derfor, at du vender tilbage om kort tid for at få seneste nyt.