Krimi

Politiet affyrede skud og tog holdt stille i København

Den mistænkte gjorde udfald mod politiet, som affyrede varselsskud mod manden. Politiet oplyser, at de tre mistænkte befandt sig i Green Mobility-bil.

Togtrafikken på Nordhavn Station på Østerbro holdt sent onsdag eftermiddag og først på aftenen stille efter en anholdelse, hvor politiet måtte affyre varselsskud.

Det oplyser Københavns Politi.

- Vi har haft en kort eftersættelse af et køretøj dernede, hvor tre personer stak af.

Det siger Henrik Svejstrup, der er vagtchef ved Københavns Politi, om situationen op til, at der blev affyret varselsskud, fordi en af de mistænkte havde gjort "udfald" mod politiet.

Han kan dog ikke uddybe, hvordan der blev gjort udfald.

De tre personer er mistænkt for tyveri og befandt sig i en Green Mobility-udlejningsbil.

Vagtchefen kan ikke oplyse, hvem der har været lejer af bilen eller signalement på de mistænkte. Han siger dog, at politiet nu tager kontakt til Green Mobility for at finde ud af, hvordan de mistænkte har skaffet sig adgang til bilen.

Der er blevet anholdt en person, men der er fortsat to mistænkte, som politiet endnu ikke har fået fat på. De jagter ikke aktivt de to undslupne, siger Henrik Svejstrup til TV 2.

- Nu efterforsker vi sagen, siger han.

S-togtrafikken var tidligere på aftenen indstillet, da en af de mistænkte formentlig er løbet op over S-togsbanen, oplyser Henrik Svejstrup. Men nu kører togene igen.