Krimi

Offer for knivstik erklæret hjernedød

Politiet er overbevist om, at flere gerningsmænd fortsat er på fri fod, skriver Ekstra Bladet.

To personer blev søndag ramt af knivstik i Taastrup.

Under et grundlovsforhør mandag oplyste senioranklager Morten Frederiksen ifølge Ekstra Bladet, at den ene person er blevet erklæret hjernedød som følge af knivstikket. Den anden person, der blev ramt, er en af de i alt tre anholdte i sagen.

De tre anholdte er blevet varetægtsfængslet for drabsforsøg, oplyser anklageren ifølge Ritzau. To af de anholdte var til stede i retten, mens den tredje - på grund af knivstikket - blev dømt i absentia - altså uden selv at være til stede.

Knivstikkeriet fandt sted søndag i boligområdet Cederlunden. Ifølge B.T. har der tilsyneladende været tale om to forskellige episoder i samme område, og at der "efter politiets opfattelse sandsynligvis er foreløbig uidentificerede medgerningsmænd på fri fod".

Ekstra Bladet skriver, at den ene af de anholdte er sigtet for forsøg på mandrab efter at have stukket en person i hovedet og på kroppen. Det skulle være sket i forening med flere ukendte gerningsmænd.

I en pressemeddelelse skriver Københavns Vestegns Politi, at de anholdte er 18, 21 og 22 år gamle, og at de blev anholdt søndag eftermiddag og aften.

- Vi arbejder massivt med efterforskningen i dag, og vi opfordrer vidner i sagen om at kontakte os, siger politikommissær Ole Nielsen i pressemeddelelsen.

Københavns Vestegns Politi skriver, at de er til stede i området omkring Cederlunden med en mobil politistation.