Krimi

Ung mand død efter overfald på stisystem

Politiet har efterlyst vidner, som kan have set noget i et område med et stisystem nær Avedøre Landsby.

Efter et voldeligt overfald er en 25-årig mand, der sidste weekend blev fundet blødende på et stisystem i Hvidovre, afgået ved døden.

Det oplyser politiet til Ekstra Bladet lørdag.

Om morgenen søndag 31. oktober opdagede en tilfældig forbipasserende den unge mand ligge livløs. Siden har Københavns Vestegns Politi forsøgt at opklare sagen.

Lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet bekræfter, at offeret nu er død.

- Vi er i færd med at opklare de nærmere omstændigheder, men vi kan ikke sige noget om dødsårsagen, da vi fortsat afventer resultatet af obduktionen, siger Ole Nielsen til Ekstra Bladet.

Politikommissæren siger til Ritzau, at efterforskningen blandt andet drejer sig om at få fastlagt mandens færden i dagene op til 31. oktober. Ingen er endnu blevet anholdt og sigtet i sagen.

Manden blev fundet ved Stavnsbjergstien og Voldgaden nær Avedøre Landsby i Hvidovre Kommune. Det oplyste politiet i sidste uge.

Stisystemet går gennem et grønt område ved Motorvejskryds Brøndby, hvor Motorring 3 krydser Holbækmotorvejen.

Politiet efterlyste sidste weekend vidner, som kan have set noget i området i tidsrummet fra lørdag aften og frem til findetidspunktet, klokken 06.28 søndag morgen.

Foreløbig har der ikke været mange henvendelser, oplyser politikommissær Ole Nielsen. Men man har fortsat et stærkt ønske om at få oplysninger.

- Hvis man har bemærket noget mistænkeligt i området, vil vi gerne høre om det, siger han.

Den 25-årige blev ifølge Københavns Vestegns Politi angiveligt udsat for meget grov vold.

Mandens pårørende er blevet underrettet.