Krimi

Hustru sigtet for at køre sin mand ihjel med lastbil

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Kvinden er sigtet for at have været påvirket af alkohol, da ulykken fandt sted.

En mand blev tirsdag dræbt, da han blev kørt over af en lastbil på sin egen grund lidt uden for Holstebro.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest.

- Klokken 13.11 fik vi anmeldelsen om, at en mand var blevet kørt over af en landsbil. Da vi kommer frem til stedet, konstaterer vi, at personen er død, siger Carsten Henriksen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest.

- Det er formentlig sket ved, at lastbilen lavede en manøvrering inde på gårdspladsen, hvor kvinden, der fører lastbilen, ved et uheld rammer ejeren af ejendommen.

Det var den nu afdøde mands hustru, som førte lastbilen, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Dagbladet Holstebro-Struer.

Politi, lægebiler og ambulancer ankom til ejendommen ved Idomlund lidt uden for Holstebro efter ulykken. Tirsdag aften kom beredskabet også derud og satte store telte op, så politiets teknikere kunne foretage deres undersøgelser i tørvejr.

Grundlovsforhør onsdag

Det var føreren af lastbilen, der selv ringede til politiet med anmeldelsen.

- Kvinden er blevet sigtet for uagtsomt manddrab, og i løbet af onsdagen vil hun blive fremstillet i grundlovsforhør, fortæller vagtchefen.

Vagtchef Jens Claumarch fortæller onsdag morgen til TV MIDTVEST, at kvinden skal i grundlovsforhør, da hun også er sigtet for at have været påvirket af alkohol, da ulykken fandt sted.

De pårørende til den afdøde er blevet underrettet.