Krimi

41-årig ringede til politiet, da han fandt sin ven død – nu er han selv sigtet

Dagen igennem har politiet foretaget en række undersøgelser, både i selve lejligheden og i området omkring, hvor den 53-årige blev fundet.

Den 41-årige mand, der lørdag kontaktede politiet, fordi han havde fundet sin kammerat død i det vestlige Aarhus, er tidligt søndag morgen blevet fremstillet i grundlovsforhør.

Han er sigtet for selv at have dræbt den 53-årige mand. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Den 53-årige mand er blevet dræbt, formentlig som følge af stump vold, og vi mener, der er begrundet mistanke om, at den 41-årige mand er gerningsmanden, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Dødsfald var mistænkeligt

Lørdag kontaktede den 41-årige politiet, fordi han havde fundet sin 53-årige ven død i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

Men da politiet kom frem, blev dødsfaldet tildelt betegnelsen ”mistænkeligt”.

Den betegnelse bruger politiet om sager, hvor en borger er fundet død, og hvor man ikke umiddelbart kan udelukke, at der er sket en forbrydelse – for eksempel et drab.

Lørdag har politiet foretaget en række undersøgelser både i selve lejligheden, hvor den 53-årige blev fundet, og i området omkring lejlighedskomplekset.

Der er også blevet afhørt en række vidner, der har bidraget med oplysninger til sagen.

Fordi grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre, har Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger i sagen.