Krimi

55-årig ramt af flere skud i Bagsværd

Politiet vil i forbindelse med efterforskningen meget gerne høre fra kilder, der har set eller bemærket noget.

En 55-årig mand blev ramt af flere skud i et villakvarter i Bagsværd tidligt onsdag morgen.

Han blev hurtigt derefter kørt til hospitalet med sine skader og bliver fortsat behandlet, oplyser Københavns Vestegns Politi kort efter klokken 13.

Skuddene faldt omkring klokken 06.30, og episoden bliver efterforsket som drabsforsøg.

- Vi efterforsker hændelsen som forsøg på manddrab, og vi er stadig i en indledende fase med at indsamle alle spor og informationer, udtaler vicepolitiinspektør Carsten Lansner i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at episoden "virker målrettet, men at det er for tidligt at drage konklusioner om motiver og årsager bag hændelsen – herunder også om eventuelle banderelationer", lyder det.

Søger vidner

Betjente blev kaldt til Kornmarken i Bagsværd klokken 06.31. Københavns Vestegns Politi rykkede ud til stedet med flere patruljer.

- Vi er talstærkt til stede omkring Kornmarken, Bagsværd, efter en skudepisode. En person skudt, lød det i første omgang fra Københavns Vestegns Politi på Twitter.

I løbet af morgenen og formiddagen ville politiet ikke oplyse noget om den ramte persons tilstand, køn eller alder.

Politiet vil i forbindelse med efterforskningen meget gerne høre fra kilder, der har set eller bemærket noget. Særligt er man interesseret i to personer, der blev set løbe væk fra stedet efter skuddene.

- Derfor hører vi stadig meget gerne fra vidner, som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området før, under og efter klokken 06.30, siger Carsten Lansner i pressemeddelelsen.

Formentlig mænd

Politiet mener, at de to personer formentlig er mænd.

Det er ikke oplyst, hvor mange skud der blev affyret, eller hvor mange gange den 55-årige blev ramt.

De pårørende til den ramte er underrettet.

Politiet regner med at arbejde på og omkring gerningsstedet i løbet af eftermiddagen.