Krimi

To mænd anholdt i sag om skuddrab på parkeringsplads

Arkivfoto. Mads Claus Rasmussen / ARKIVFOTO. Ritzau Scanpix

Politiet mener at have fået et gennembrud i sagen, hvor en 47-årig mandag morgen blev fundet dræbt af to skud.

To mænd på 25 og 27 år er torsdag aften blevet anholdt i en drabssag fra Hedeland ved Roskilde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

De er begge mistænkt for at have spillet en rolle i drabet på en 47-årig mand, som mandag morgen blev fundet dræbt i Hedeland, der ligger tæt på Tune uden for Roskilde.

47-årig dræbt af to skud

Den 47-årige mand fra Hvidovre blev mandag morgen klokken 07.12 fundet ved sin blå Toyota Avensis på en parkeringsplads i Hedeland, der ligger i Greve Kommune.

Det viste sig, at han var dræbt af to skud.

Natten til tirsdag anholdt politiet en 49-årig mand fra Roskilde. Han blev tirsdag fremstillet i et grundlovsforhør. Dommeren fandt dog ikke mistanken mod ham tilstrækkeligt begrundet, og han blev løsladt.

Gennembrud i sagen

Torsdag aften klokken 20.17 har politiet så anholdt en 25-årig mand, der også kommer fra Roskilde. Og klokken 22.23 anholdt politiet en 27-årig mand fra Hedehusene.

I en pressemeddelelse efter den første anholdelse skrev politiet, at anholdelsen af den 25-årige er sket på baggrund af politiets intensive efterforskning for at få kortlagt offerets færden og finde et muligt motiv til drabet, fremgår det.

- Med anholdelsen af den 25-årige mand mener jeg, at politiet har fået et gennembrud i sagen, men jeg kan ikke udelukke, at der med baggrund i den fortsatte efterforskning måske vil ske yderligere anholdelser, udtaler politikommissær Kim Løvkvist, som leder efterforskningen i drabssagen.

Fredag fremstilles den 25-årige mand i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde. Her vil anklageren bede dommeren om lukkede dørene for offentligheden af hensyn til den videre efterforskning.