Krimi

Mand fundet død på parkeringsplads - efterforskes som drab

Undersøgelserne på stedet gør, at politiet efterforsker fundet af den afdøde mand som en drabssag. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Politiet modtog en anmeldelse klokken syv mandag morgen.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at en 47-årig mand er fundet død på en parkeringsplads i Hedeland ved Tune på Sjælland.

Sagen efterforskes som drab.

Parkeringspladsen blev afspærret, så retsmedicinere, kriminalteknikere og efterforskere kunne undersøge liget og omgivelserne nærmere.

Undersøgelserne på stedet gjorde, at politiet efterforsker fundet af den afdøde mand som en drabssag.

Resultatet af de foreløbige tekniske undersøgelser var med til at identificere den afdøde som en 47-årig mand fra Hvidovre, hvis pårørende er underrettet.

Efterlyser vidner

På parkeringspladsen, hvor den 47-årige blev fundet, holdt en ældre, blå personbil af mærket Toyota Avensis, som viste sig at tilhøre den nu afdøde.

Bilen skal nu undersøges nærmere for eventuelle spor.

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket noget usædvanligt på eller ved parkeringspladsen i Hedeland nordvest for Tune i løbet af natten mellem søndag og mandag eller i de tidlige morgentimer mandag forud for anmeldelsen kl. 07.12.

Politiet har ikke yderligere oplysninger i øjeblikket, men vil udsende en opfølgende pressemeddelelse i tilfælde af nye oplysninger i sagen.