Krimi

21-årig død i Aarhus - politiet er på stedet

Arkivfoto. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

Østjyllands Politi er fredag aften rykket ud til en hændelse i det vestlige Aarhus.

En 21-årig mand er afgået ved døden "i forbindelse med en episode" fredag aften ved Kappelvænget i Aarhus V.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

De pårørende er underrettet.

- Vi har fortsat en række undersøgelser, der skal foretages - heriblandt dødsårsag - og vi har ikke yderligere info i aften, skriver politiet på det sociale medier.

TV2 ØSTJYLLAND har modtaget flere henvendelser om, at der skulle være tale om et skyderi i området, men det har ikke været muligt at få bekræftet hos politiet.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere i sagen. Det vides derfor heller ikke, om episoden er en del af den igangværende bandekonflikt, der har hærget den vestlige del af Aarhus i den seneste tid.

I sidste weekend fandt en skudepisode sted i Åbyhøj ved Aarhus som led i en konflikt mellem kriminelle grupper i Trillegården og Brabrand.

Ingen blev ramt i forbindelse med skyderiet, men politiets teknikere fandt senere skudhuller i en bil og i en mur på stedet.

- Hen over sommeren og de seneste uger har vi set flere spændinger og uro mellem grupperinger i Trillegården og i Brabrand, og vi vurderer, at det var det, der udviklede sig til en skudepisode natten til lørdag, udtalte politiinspektør Michael Kjeldgaard i en pressemeddelelse mandag.