Krimi

26-årig anholdt for drab - tre andre mangler i sagen

I alt er fire personer sigtet for drabet.

En 26-årig mand er torsdag blevet anholdt og sigtet for drabet på en 42-årig mand, der 23. juli blev dræbt med kniv på en parkeringsplads i Brabrand.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag klokken 10.00. Her vil yderligere tre formodede medgerningsmænd på 21, 24 og 25 år blive fremstillet in absenthia.

- Vi har i noget tid haft mistanke til en bestemt persongruppe, og nu har vi fået fat i den ene mistænkte. Vi fortsætter vores intensive søgning efter de tre andre formodede gerningsmænd, og vi har tænkt os at vende hver en sten for at finde frem til dem, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i pressemeddelelsen.

Yderligere to blev stukket

Drabet fik stor omtale i juli, hvor politiet kunne oplyse, at flere personer var blevet stukket med kniv på Lenesvej i Aarhus.

Politiet fik anmeldelsen klokken 03.48, og da politi og ambulance ankom til stedet fandt de den 42-årige, der var blevet stukket flere gange med kniv.

Der blev ydet førstehjælp på stedet, men kort efter politi og ambulance var ankommet, blev manden erklæret død.

Udover den 42-årige blev yderligere to personer stukket ned med kniv.

De fire mænd sigtes for mandrab samt forsøg på manddrab og grov vold mod de to andre forudrettede. Der er anmodet om lukkede døre til grundlovsforhøret.