Krimi

31-årig kvinde dræbt

En 31-årig mand er anholdt og bliver senere mandag fremstillet i grundlovsforhør in absentia.

En 31-årig kvinde er natten til mandag fundet død i en lejlighed i Kolding.

Politiet efterforsker dødsfaldet som et drab, oplyses det i en pressemeddelelse.

- De foreløbige undersøgelser på stedet viser, at den 31-årige ikke er død af naturlige årsager, siger politiinspektør Jesper Bøjgaard.

En jævnaldrende mand er anholdt, mistænkt for at stå bag drabet. De to personer har en "relation til hinanden", lyder det i pressemeddelelsen.

- Tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner er fortsat i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet, oplyser politiinspektøren.

Mand stilles for retten in absentia

Kvindens pårørende er underrettet.

- Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå den endelige dødsårsag, forklarer politiinspektør Jesper Bøjgaard.

Politiet kan ikke oplyse, hvornår resultaterne fra obduktionen foreligger, ligesom det heller ikke er sikkert, at konklusionen fra rapporten kan deles med offentligheden.

Den 31-årige mand fremstilles senere mandag i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor han sigtes for drabet.

- Sydøstjyllands Politi vil begære om lukkede døre ved retsmødet, hvor den 31-årige mand bliver fremstillet in absentia, da han på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at blive fremstillet i retten, skriver politiet i pressemeddelelsen.