Krimi

33-årig kvinde død - blev ramt af dele fra autoværn

Lastvognsuheld fik fatale følger på Motorring 3 ved Buddinge, oplyser Københavns Vestegns Politi.

En 33-årig kvinde kom mandag morgen så alvorligt til skade i en ulykke på Motorring 3 ved frakørsel 19 til Buddinge, at hun mandag aften døde af sine kvæstelser, oplyser politiet.

Flere biler blev ramt af dele fra autoværnet, da en lastbil i modkørende retning havde påkørt det, oplyser vagtchef Morten Steen ved Københavns Vestegns Politi.

- Vi har klarlagt, at en lastbil kørende i nordlig retning af endnu uvisse årsager påkørte autoværnet. Det består af nogle betonelementer. Nogle buer, der ligger oven på autoværnet, ligger løse, og de blev kastet af og ramte så biler, der kørte i den anden retning, siger vagtchefen.

Ulykken skabte stor kø. E47 Motorring 3 blev spærret for trafik i begge retninger, lød det fra Vejdirektoratet lidt før klokken otte.

Vil gennemgå strækning

På grund af ulykkens forløb sendte politiet en bilinspektør ud til ulykkesstedet for at foretage en nærmere undersøgelse.

I Vejdirektoratet siger afdelingsleder Kim Jansen, at man ikke tidligere har set tilfælde, hvor låget på autoværnet af beton er slynget af på en lignende måde.

- Vi vil nu reparere autoværnet og gennemgå strækningen for at se, om der er nogle uhensigtsmæssigheder. Vi vil gennemgå det ekstra nøje, siger Kim Jansen.

Seks fik klip i kørekortet

I øvrigt kunne flere bilister ikke tøjle deres nysgerrighed i forbindelse med ulykken.

Seks bilister er blevet sigtet for at bruge mobiltelefon under kørslen for at filme på stedet, oplyser politiet.

De kan alle vente et klip i kørekortet og en bøde på 1500 kroner.