Krimi

Politiet undersøger skudepisode i Måløv - vidner efterlyses

Københavns Vestegns Politi mener, at der er blevet affyret over ti skud på Måløv Hovedgade. Politiet har ingen indikationer på, at nogen blev ramt.

En skudepisode i Måløv søndag aften bliver undersøgt af Københavns Vestegns Politi.

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet 18.34, og ifølge vagtchefen er der muligvis blevet affyret over ti skud.

- Vi har konstateret, at der formentlig har været tale om et skyderi deroppe, men ingen er umiddelbart blevet ramt, og vi har ikke konstateret sårede på stedet.

- Det giver altid lidt overdreven politimæssig tilstedeværelse i den indledende fase, og det er det, vi er i, indtil vi har fundet ud af, hvad der er foregået, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi klokken 20.

Ved ikke, hvem der har skudt

Skudepisoden er sket på Måløv Hovedgade tæt på krydset mod Jungshøjvej.

Politiet ved endnu ikke, hvem der står bag, men har ingen indikationer på, at nogen blev ramt.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at personer i en sort Opel Insignia afgav et antal skud mod personer i en sort VW Golf.

Den sorte Opel Insignia blev efterladt på Måløv Hovedgade, og den sorte VW Golf blev fundet i nærheden. Begge biler er nu i politiets varetægt.

Fire personer anholdt og løsladt

Søndag aften anholdt Københavns Vestegns Politi fire personer. De er afhørt uden sigtelse og løsladt.

- Vi er stadig i efterforskningens indledende fase og ved at afdække hændelsesforløbet. Det er for tidligt at sige noget om motiver, det skal vores videre efterforskning kaste lys over, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har set noget mistænkeligt før, under og efter skudepisoden på Måløv Hovedgade omkring klokken 18.30 søndag aften.

Det kan ske på telefonnummer 114.