Krimi

Politiet ransager adresse - frygter 39-årig blev udsat for en forbrydelse

Arkivfoto. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Manden blev efterlyst tidligere på ugen. Politiet vil være tilstede i et område i Frederikshavn hele dagen.

Politiet har indledt en større ransagning af en ejendom på Rendborgvej i Frederikshavn.

Årsagen er, at politiet leder efter en forsvunden 39-årig mand, der tidligere på ugen blev efterlyst. Men politiet har ikke fået kontakt til den forsvundne siden efterlysningen.

- Og vores videre efterforskning af sagen har givet anledning til bekymring. Vi frygter, at han kan være blevet udsat for en forbrydelse, siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der dog ikke vil komme nærmere ind på detaljer i efterforskningen.

Ud over ransagningen af ejendommen på Rendborgvej, bliver også andre lokaliteter undersøgt af politiet. Der vil derfor være mange politifolk i området omkring Frederikshavn hele dagen.

Forladt bil

I forbindelse med efterlysningen har politiet desuden søgt efter mandens bil, der er fundet forladt på Rimmen Station nord for Nielstrup.

- Hvis man har oplysninger i sagen, særligt om den forsvundne mand, så skal man straks ringe til politiet på 114, understreger Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren kan ikke kommentere yderligere på sagens detaljer af hensyn til efterforskningen af sagen, men han oplyser, at politiet i øjeblikket er i færd med en større efterforskning, hvilket ud over undersøgelser på ejendommen omfatter en række andre efterforskningskridt, herunder afhøringer, tekniske undersøgelser og lignende.