Krimi

Politiet efterlyser fire mænd for røveri - bandt ekspedienter og udsatte dem for vold

Mændene talte dårligt engelsk. Sydøstjyllands Politi

Politiet ønsker offentlighedens hjælp til at identificere fire mænd, der står bag et røveri i december.

Sydøstjyllands Politi har frigivet billeder af fire gerningsmænd, der stod bag et røveri i en Telia-butik i Fredericia 27. december.

Under røveriet blev to af butikkens ekspedienter bundet og holdt fast, ligesom de blev truet og udsat for vold. Alle fire mænd talte gebrokkent engelsk og formodes at være udlændinge.

- Vi kunne også godt tænke os at tale med den kunde, som indfandt sig i Telia-butikken på Danmarksgade 4 i Fredericia klokken 17:26, og som under røveriet blev ’vist ud’ af gerningsmændene, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Derudover søger politiet vidner, der kan have set de fire gerningsmænd komme kørende i en bil eller gående med en kasse med teksten ARRIS på, da de fyldte en kasse op med tyvekosterne.

Ved I noget, bedes I kontakte politiet via 114.

Signalement af gerningsmændene

A. En mand på cirka 25-30 år, som er slank af bygning og cirka 175 cm høj. Han var iført en blålig jakke med skrålukning, mørke bukser og en mørk/sort strikhue med lyse striber på tværs. Manden var ikke maskeret.

Gerningsmand A

B. En mand på cirka 25-35 år, som er almindelig af bygning og 170-175 cm høj. Han var iført en mørk kasket og en mørk jakke, og han var maskeret.

Gerningsmand B

C. En mand på cirka 30 år, der er almindelig af bygning og cirke 175-180 cm høj. Han havde mørkt fuldskæg og var iført en sort/mørk stor jakke med lys hættetrøje under. Herudover havde han lyse cowboybukser på, der var flossede ved knæ/lår og mørke sko med lyse bunde. Manden var ikke maskeret.

Gerningsmand C

D. En mand på cirka 30-35 år, der er almindelig af bygning og cirka 175-180 cm høj. Han havde mørkt kort fuldskæg, og han var iført en mørk hættetrøje og en mørk kasket, sorte joggingbukser med et hvidt Nike-logo og sportsko med et hvidt Nike-logo. Manden var ikke maskeret.

Gerningsmand D