Krimi

31-årig dømt - Nicki Bille ramt af skud i armen

Manden har forklaret, at geværet gik af automatisk i fodboldspillerens lejlighed, imens det lå i en taske.

En 31-årig mand er blevet idømt fængsel i to år og fire måneder for at have været i besiddelse af et haglgevær, der automatisk gik af og ramte fodboldspilleren Nicki Bille i armen.

Sagen blev ført som en tilståelsessag i Retten på Frederiksberg, hvor den 31-årige også blev kendt skyldig i uagtsom legemsbeskadigelse.

Episoden fandt sted i Nicki Billes lejlighed i København 25. december 2018. Manden har forklaret, at geværet affyrede, imens det lå i en taske, som han opbevarede for en ven.

I alt 40 haglskud blev senere fundet i underarmen på Nicki Bille. Fodboldspillerens pulsåre i højre arm er i dag permanent ødelagt, lød det i retten.

Kort efter blev en 23-årig model og en 30-årig rockersøn anholdt, fordi de var til stede i lejligheden, da episoden fandt sted. De blev dog løsladt få dage senere. 1. januar i år meldte den nu dømte sig selv.

Bille dømt for vold mod sygeplejerske

Selv har Nicki Bille også haft et turbulent år. I april blev han idømt fire måneders ubetinget fængsel for narko, trusler og vold.

Dommen omhandler blandt andet en episode, hvor han netop modtog behandling for sin arm.

Her skulle Nicki Bille have truet en sygeplejerske. Det afviser han, men indrømmer, at der var en konfrontation mellem de to, fordi sygeplejersken hævede stemmen. Det udviklede sig til et skænderi, og ifølge Bille endte det med, at sygeplejersken slog ham.

Derudover blev Nicki Bille dømt for besiddelse af kokain, for at have truet en cyklist med en luftpistol samt for at have slået en dørmand med knytnæve.

Samarbejde med klub sluttede brat

Skaderne i armen har også givet anledning til en hel del bekymring omkring fodboldspillerens fremtidige karriere.

Under retssagen i april udtalte Nicki Bille, at hans karriere kunne være slut.

- Jeg er handicappet for livet af det her. Min fodboldkarriere, som jeg har kæmpet for hele livet, er måske slut, lød det dengang fra Bille.

I juli skrev han dog kontrakt med Ishøj IF.

OBS Vi har dd valgt at ophøre samarbejdet med Nicki Bille på grund af manglende stabilitet. Hvis Nicki fremadrettet kan...

Posted by Ishøj IF on Wednesday, November 20, 2019

Men for blot tre uger siden meddelte klubben på Facebook, at samarbejdet med fodboldspilleren er slut "på grund af manglende stabilitet":

- Hvis Nicki fremadrettet kan fremmøde og optræde stabilt træningsmæssigt, så tager vi selvfølgelig en snak med ham, skriver de.