Krimi

Kastede kanonslag efter kvinde - nu skal hun opereres

Kvinden har pådraget sig en alvorlig håndskade.

En kvinde på 32 år skal opereres, efter et kanonslag eksploderede i hånden på hende lørdag aften. Politiet fik anmeldelsen 21.58.

Det oplyser Københavns Politi til TV 2.

Kvinden kom gående på Korsgade ved Blågårds Plads på Nørrebro, da en gruppe på omkring 20 personer kastede en genstand mod hende.

Den 32-årige valgte at tage genstanden op, hvorefter kanonslaget eksploderede i hånden på hende.

Kvinden har pådraget sig en alvorlig håndskade og en skade på sit ene lår, fortæller vagtchef Michael Andersen til TV 2.

- Vi ser meget alvorligt på sagen. Selv hvis kvinden ikke havde taget genstanden op, havde den eksploderet meget tæt på hende, siger Michael Andersen.

Den 32-årige kvinde kendte ikke gruppen af mennesker på forhånd, og hun havde ikke haft nogen kontakt med personerne, inden de kaster kanonslaget.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen, men arbejder fortsat på den, understreger vagtchefen.

Nyt at man kaster efter folk

Politiet opfordrer eventuelle personer, som har set eller hørt noget med forbindelse til sagen, til at tage kontakt via telefonnummeret 114.

Kanonslag er ulovligt fyrværkeri. Det er en kraftig beholder med krudt i, som eksploderer kort efter antændelse.

Ifølge vagtchefen er det ikke nyt, at nogle personer kaster med kanonslag i tiden omkring nytår, hvor fyrværkeriet kommer frem.

- Det er ikke nyt for os, men det med ligefrem at kaste det hen til nogle, det kan jeg ikke lige finde en aktuel sag på, siger vagtchefen.