Krimi

Overvågning viser mand sætte ild til campingvogne - syv udbrændte

Det er anden gang på to måneder, at der har været brand i campingvogne i området.

Sent torsdag aften klokken 22.05 indløb en anmeldelse om brand i Østsjællands Camping Center i Solrød Strand hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var en cyklist, som opdagede branden og alarmerede politiet. Straks efter rykkede brandvæsnet ud til ti meter høje flammer.

Syv campingvogne udbrændte, mens yderligere fem fik brandskader.

Syv campingvogne udbrændte, mens fem fik brandskader.

– Jeg kan ikke sige, om den er påsat, det skal en brandtekniskundersøgelse vise, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi Henrik Olesen til TV 2.

– Men det er usædvanligt, at campingvogne bare selvantænder.

Tre personer blev evakueret på grund af røgudvikling, der drev ind over deres huse.

Efterlysning

Politiet skriver på Twitter, at videoovervågning viser, at en person - formentlig en mand - sætter ild til en campingvogn, og at politiet arbejder på en sag om brandstiftelse.

Hvis man har set noget usædvanligt i forhold til sagen, så skal man kontakte politiet på 1-1-4.

Ikke første campingvognsbrand

Ingen personer kom til skade ved aftenens brand, men så heldigt gik det ikke, da der var brand i en nærliggende campingvogn 10. oktober.

Dengang var branden startet i en stabel træpaller, hvorefter den hurtigt spredte sig til en campingvogn, der brændte ned.

En 64-årig og en 56-årig mand måtte en tur forbi hospitalet, efter de forsøgte at slukke den. En nærtstående bil blev også brandskadet.

– Vi er opmærksomme på, at der var en brand i området for nylig, men ud over den geografiske forbindelse, så kan jeg ikke slå fast, at der er en sammenhæng, siger Henrik Olesen.