Krimi

23-årig dræbte mand med 45 knivstik - nu er han også tiltalt for voldtægt

Ifølge tiltalen var offeret tilført 45 kniv- og stiklæsioner.

Rovmorder, røver og voldtægtsforbryder.

Sådan lyder karakteristikken ifølge anklageskriftet mod en 23-årig mand, der er tiltalt for at stå bag drabet på en mand i Brønshøj i september 2018. Det skriver Ekstra Bladet.

Anklagemyndigheden mener, at den formodede 23-årige drabsmand også står bag en voldtægt i Ørstedsparken i København få dage før drabet.

Her overfaldt den 23-årige ifølge anklageskriftet en mand med hjælp fra en ukendt medgerningsmand. Herefter holdt den uidentificerede mand den forurettede fast i et halsgreb, mens den 23-årige mand begik voldtægten.

Få dage efter voldtægten slog den 23-årige en mand ihjel med 45 kniv- og stiklæsioner.

Efter drabet på manden - den tiltaltes morfar - forlod barnebarnet lejligheden med en tablet, et rejsekort, et hævekort og en klump hash.

Det fremgår af anklageskriftet i drabssagen, hvor den 23-årige stilles for et nævningeting ved Retten på Frederiksberg på torsdag. Han nægter sig skyldig.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden sin anholdelse i september 2018. Dog lykkedes det ham kortvarigt at være på fri fod ved juletid sidste år, da han flygtede fra den institution, hvor han befandt sig.