Politi talte med mistænkt mellem drab

Politiet mistede telefonforbindelsen til den mistænkte efter første drab. Han ringede senere og fortalte, at der "var blevet begået noget nyt."

Mellem drabene på to kvinder fredag morgen talte politiet i telefon med den 39-årige mand, der er anholdt og mistænkt i sagen.

Det oplyser politiinspektør Brian Bang-Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi på et pressemøde om de to drab i Ruds Vedby og Kundby på Sjælland.

Ifølge politiinspektøren fik Midt- og Vestsjællands Politi klokken cirka 04.30 en henvendelse fra den mistænkte.

- Vi har en telefonisk samtale, hvor han oplyser, hvad han har foretaget sig på adressen i Ruds Vedby. Vi forsøger meget påholdende at fastholde den her samtale og få ham talt væk fra adressen, så vi kan foretage anholdelse, oplyser politiinspektør Brian Bang-Rasmussen.

Men politiet mister forbindelsen til den mistænkte.

- Næste gang vi hører fra den mistænkte, bekræfter han over for os, at der er blevet begået noget nyt, hvorefter vi får talt ham ind på Holbæk Politistation, oplyser Brian Bang-Rasmussen.

Den 39-årige meldte sig efterfølgende på politistationen i Holbæk, hvor han blev anholdt.

Det er politiets klare opfattelse, at der ikke bliver foretaget flere anholdelser i denne sag.

31-årig og 35-årig kvinde fundet dræbt

De to kvinder blev fundet dræbt på adresser i Ruds Vedby og Kundby. Der er tale om kvinder på henholdsvis 31 og 35 år, som den 39-årige mistænkte mand har en familiemæssig relation til.

Hvad den mistænktes relation til kvinderne er, vil politiet ikke komme nærmere ind på.

Politiinspektør Kim Kliver ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi understregede på pressemødet, at drabene på de to kvinder ikke har forbindelse til en anden drabssag fra Ruds Vedby.

- Det er desværre anden gang inden for et halvt år, at vi har en drabssag i Ruds Vedby, og derfor er der måske nogen, der tænker, om der er en sammenhæng til det tidligere drab. Der er ikke en sammenhæng, lød det fra politiinspektøren.

Den anholdte er endnu ikke afhørt, men vil blive fremstillet ved retten i Næstved fredag klokken 18.

Politiet oplyser, at den mistænkte ikke tidligere har været involveret i alvorlig kriminalitet, og at de pårørende til de dræbte er blevet underrettet.