Krimi

Mand dræbt i frontalt sammenstød - kvinde kvæstet

To personer var involveret i et frontalt sammenstød. Presse-fotos.dk

Ulykken skete ved Følle på Djursland.

En 57-årig mand har mandag eftermiddag mistet livet i en ulykke på Djursland. Han var involveret i et frontalt sammenstød. I den modsatkørende bil sad en kvinde, som er blevet fragtet til Aarhus Universitetshospital i Skejby i kritisk tilstand.

Det oplyser vagtchef ved Østjyllands Politi Peter Tholstrup.

Manden kom kørende ad Århusvej og af uvisse årsager kørte han frontalt sammen med en anden bil. I den modkørende bil sad en 41-årig kvinde bag rattet. Hun blev efter ulykken kørt til Aarhus Universitetshospital i Skejby i kritisk tilstand.

Politiet har siden oplyst på Twitter, at kvinden ikke er i kritisk tilstand, men at hun blandt andet har fået et benbrud.

Både manden og kvinden var alene i bilerne, da ulykken skete ved Følle nær Rønde. Efter ulykken spærrede politiet strækningen i længere tid.

- Det var et frontalt sammenstød på Århusvej på Syddjurs, men de nærmere omstændigheder kender vi endnu ikke, siger Peter Tholstrup.

- Hvordan kørselsforløbet har været, skal en bilinspektør undersøge. Han har lavet opmålinger og beregninger, ligesom han undersøger køretøjerne. Sammen med afhøringer af vidner er det med til at klarlægge omstændighederne, siger vagtchefen.

De pårørende til både manden og kvinden er underrettet.