Otte anholdt efter stor politiaktion i bandemiljøet

16x9
Otte personer er blevet anholdt i en større politiaktion på Sydsjælland. Foto: Presse-fotoS.dk / Ritzau Scanpix

Politiet ransagede 25 adresser og fandt blandt andet narkotika og våben.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slog torsdag til mod 25 adresser i Slagelse.

Politiaktionen var rettet mod bandemiljøet i området, oplyser politiet til TV 2.

Otte personer er anholdt og sigtet for narkotikahandel og ulovlig våbenbesiddelse.

Politiet har under ransagningerne fundet et større pengebeløb, ligesom de har beslaglagt flere forskellige typer narkotika og dertilhørende salgsposer, et magasin til et håndvåben samt knive og en machete.

- Vi er meget tilfredse med dagens aktion, som er forløbet, som vi havde håbet. Ud over beslaglæggelserne og anholdelserne sender vi med dagens aktion også et tydeligt signal om, at vi hele tiden er på forkant med situationen i bandemiljøerne, siger Kim Kliver.

Udover beslaglæggelsen af de ulovlige genstande har politiet konfiskeret andre ting, som de også vil undersøge nærmere.

- Vi bruger resten af aften på at afhøre og gennemgå de øvrige effekter, vi har taget. Der er nogle forskellige dele. Dels det, de selv havde på sig, men også andre ting, der blev fundet under ransagningerne, udtaler Kim Kliver til TV 2.