Krimi

Politi søger vidner til knivstik på 20-årig ved gymnasium

Arkivfoto. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En mand blev mandag morgen stukket med kniv. Tre er anholdt i sagen. Politiet hører gerne fra vidner.

Omkring klokken 09 mandag morgen blev en 20-årig mand stukket med kniv nær Next Albertslund Gymnasium. Han blev hurtigt meldt uden for livsfare efter overfaldet.

Tre personer er anholdt i forbindelse med knivstikkeriet, men der er endnu ikke taget stilling til, hvorvidt de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet oplyste mandag middag, at der var tale om "en enkeltstående hændelse", og at den formodede gerningsmand var anholdt.

Senere er antallet af anholdte dog steget til tre. Politiet præciserer i sit tweet ikke, hvilken rolle de anholdte formodes at have spillet i knivoverfaldet, eller hvad grunden til volden var.

Politiet oplyser på Twitter ikke, hvor gamle de anholdte er, eller hvilken relation de måtte have til knivofferet.

Gymnasie-ledelse opdagede slagsmål

Ifølge rektor Trine Ladekarl Nellemann ved Next Albertslund Gymnasium blev gymnasiets ledelse mandag morgen opmærksom på et slagsmål på et offentligt areal i nærheden. Det fik ledelsen til at alarmere politiet, som efterfølgende rykkede ud.

Københavns Vestegns Politi opfordrer vidner, der har set noget enten før, under eller efter episoden, til at tage kontakt. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 4386 1448.

Et eventuelt grundlovsforhør skal finde sted maksimalt 24 timer efter anholdelse, hvis politiet ønsker at opretholde tilbageholdelsen. Her tager en dommer stilling til, om der er grundlag for at varetægtsfængsle personen.

Man kan maksimalt sidde varetægtsfængslet i fire uger, før en dommer på ny skal vurdere, om der stadig er grund til, at personen skal sidde fængslet.