Krimi

21-årig har svære skader efter overfald til Suspekt-koncert - nu har tre meldt sig selv

Arkivfoto. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Under overfaldet blev den 21-årige mand slået i ansigtet flere gange, hvorefter han faldt bagover og slog hovedet mod jorden.

Tre mænd har meldt sig selv, efter at Nordjyllands Politi sendte en efterlysning ud i fredags, hvor de opfordrede tre mænd til at melde sig selv.

Efterlysningen blev sendt ud efter en 21-årig mand blev overfaldet efter en Suspekt-koncert i Aalborg 24. august 2019. Under overfaldet blev han slået i ansigtet flere gange, hvorefter han faldt bagover og slog hovedet mod jorden. Den 21-årige måtte efterfølgende indlægges på hospitalet, hvor han stadig behandles for svære skader.

En sigtet for vold

Det var vidneafhøringer og et gennemsyn af videoovervågningen fra stedet, der gjorde politiet i stand til at stykke en efterlysning sammen af den formodede gerningsmand og hans to kammerater.

- De tre efterlyste personer er nu blevet afhørt. Og vi har på baggrund heraf sigtet én person for vold, siger politikommissær ved Nordjyllans Politi Martin Rolighed.

Politikommissæren tilføjer, at sagen fortsat bliver efterforsket, og når hele hændelsesforløbet er belyst af efterforskerne, overgives sagen til anklagemyndigheden, som derpå tager stilling til, om der skal rejses tiltale.