Krimi

Lig fundet efter brand i Padborg

Liget er nu identificeret.

Opdatering: Liget er identificeret, og intet tyder på en forbrydelse, oplyser politiet 1. oktober.

Politiet har fundet et lig i den bygning, hvor der fredag var brand i Padborg.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den dødes identitet er endnu ukendt.

Ligsyn

- Der skal efterfølgende holdes ligsyn for at afklare dødsårsagen, ligesom afdøde også skal identificeres og de pårørende underrettes. Syd- og Sønderjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår dette vil ske, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi.

Brandstedet er stadig afspærret, og afspærringen vil blive bevogtet af politiet, der får hjælp af Hjemmeværnet.

Politiet fik anmeldelse om branden fredag klokken 10.15. Den eksplosionsagtige brand overtændte hurtigt bygningen. Brandfolk fik kontrol over branden klokken 15, og siden har politiet efterforsket branden for at klarlægge årsagen til den.