Krimi

Politi efterlyser vidner til voldtægt i pirattaxa

Arkiv. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Ifølge kvinden holdt chaufføren ind til siden af vejen, hvor hun efterfølgende blev voldtaget.

Nordsjællands Politi efterforsker en voldtægt af en 21-årig kvinde i en pirattaxa i Lyngby. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Voldtægten skal være sket 1. september omkring klokken 06.50, og politiet søger nu vidner i sagen.

Den 21-årige kvinde blev samlet op i Indre By i København af en pirattaxa, der kørte kvinden mod Lyngby. På Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade, kørte taxachaufføren ind til siden, hvor kvinden siger, at hun blev udsat for voldtægt.

Chaufføren kørte herefter kvinden til krydset Grønnevej/Virumvej i Virum, hvor hun klokken 07.09 blev sat af. Herefter fortsatte chaufføren ad Virumvej i retning mod København.

Efterlyser vidner, der har set eller kender bilen

Chaufføren beskrives som en 32-40-årig mand, mørklødet, udenlandsk af udseende, overvægtig, kort, mørkt hår, bred eller flad næse, han talte dansk og engelsk. Han kørte i en hvid/lys SUV, muligvis en Skoda Yeti model 2010-2014.

Nordsjællands Politi vil gerne høre fra vidner, der har set sådan en bil om natten søndag 1. september i København og Nordsjælland. Politiet vil også gerne høre fra vidner, der har kendskab til en bil, som den beskrevne, der benyttes som ”pirattaxa”.

Vidner og andre med oplysninger til sagen bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.