Krimi

27-årig mand dræbt af knivstik efter stort slagsmål i Valby

De pårørende til den dræbte er underrettet.

En 27-årig mand er omkommet efter et stort slagsmål i Valby i København natten til mandag.

Det oplyser Københavns Politi.

Yderligere tre personer er derudover bragt til Rigshospitalet som følge af slagsmålet, oplyser politiet. Ingen af dem er dog i kritisk tilstand.

Slagsmålet skete på Carl Th. Dreyers Vej og ifølge politiet deltog cirka 15 personer i det. Intet tyder imidlertid på, at det har relation til det københavnske bandemiljø:

- Vi arbejder ud fra formodningen om, at det er to lokale grupper, der er stødt sammen. På nuværende tidspunkt tyder det ikke på, at det er banderelateret, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling i en pressemeddelelse.

Efter episoden valgte politiet at afspærre et område nær Akacieparken og Valby Langgade, hvor de natten og morgenen igennem arbejdede med blandt andet hundepatruljer og retsmedicinere for at sikre spor.

Siden har de været massivt til stede på gerningsstedet.

Endnu ingen anholdte

Mandag morgen gav politiets afspærringer trafikale udfordringer for morgentrafikken, hvorfor de opfordrede til, at man fandt alternative ruter.

Men kort efter klokken 08.00 var undersøgelserne dog afsluttet, og politiet ophævede afspærringerne, oplyser TV 2s mand på stedet.

Hovedstadens Beredskab har desuden bistået med at rengøre på gerningsstedet.

Politiet modtog anmeldelsen om slagsmålet klokken 00.40 natten til mandag og mødte derefter talstærkt op på adressen.

Der er endnu ikke nogen anholdte i forbindelse med episoden.

De pårørende til den dræbte er underrettet.