Krimi

Sigtelse: Kvinde blev stukket i hals og krop og skubbet ud fra lejlighed

TV Syd logo
I samarbejde med TV Syd

To ud af tre mistænkte er blevet varetægtsfængslet i sagen. Politiet vil gerne høre fra vidner eller andre med oplysninger om overfaldet.

Tre mænd er mistænkt for at have tildelt en 26-årig kvinde flere knivstik og efterfølgende skubbet hende ud fra hendes lejlighed på anden sal. Kvinden blev mandag aften fundet liggende på jorden neden for lejligheden på Skovvejen i Kolding.

Ved et grundlovsforhør i Retten i Kolding tirsdag kom det frem, at kvinden var blevet tildelt adskillige knivstik i hals, nakke, mave og ryg. Derefter blev hun skubbet ud fra lejligheden og faldt flere meter ned, lyder det i sigtelsen.

Afstanden op til lejligheden er omkring syv-otte meter, vurderer TV 2s kriminalreporter Janni Pedersen, der tirsdag har besøgt gerningsstedet.

Det var her, at kvinden ifølge politiet blev skubbet ud af lejligheden på anden sal, hvor der nu sidder en turkis presenning for vinduet.

Sydøstjyllands Politi oplyste mandag aften, at kvinden var i livsfare. Seneste melding er, at hun er indlagt i kritisk, men stabil tilstand.

Ved grundlovsforhøret tirsdag ankom de tre mænd til retten iført blåt overtrækstøj. Her nægtede de sig alle skyldige i anklagerne.

Efter sigtelsen blev læst højt, blev dørene til grundlovsforhøret lukket. Derfor kom der ikke yderligere oplysninger frem til offentligheden.

- Af hensyn til efterforskningen kan vi ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt, udtaler vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

To fængslet og én løsladt

Den hovedmistænkte i sagen er kvindens 37-årige ekskæreste, der bor i nærheden af gerningsstedet. De har sammen et barn på to år, som var til stede i kvindens lejlighed ved knivoverfaldet mandag aften. Barnet blev efterfølgende overgivet til de sociale myndigheder.

Den 37-årige blev efter tirsdagens grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger, oplyser TV SYD.

Det var fra denne lejlighed, at kvinden mandag røg ud.

De to andre sigtede er ekskærestens 29-årige bror samt en tredje mand på 21 år, der ikke umiddelbart har nogen familiær relation.

Broren blev varetægtsfængslet i to uger, mens den tredje mand blev løsladt efter grundlovsforhøret. Han er dog fortsat sigtet i sagen.

Politiet vil ikke udtale sig om et muligt motiv for overfaldet.

Fald kan være fanget på video

Da TV 2s reporter tirsdag besøgte boligområdet, hvor kvindens lejlighed ligger, arbejdede politiets teknikere stadig på stedet. Men ved 16-tiden lød det, at de var ved at være færdige.

Politiets teknikere var tirsdag eftermiddag stadig i gang med deres arbejde på gerningsstedet.

Tæt på gerningsstedet hænger der et overvågningskamera, så ifølge TV 2s Janni Pedersen er det muligt, at politiet kan være i besiddelse af videooptagelser af kvindens fald.

Derudover har politiet tirsdag eftermiddag efterlyst borgere, der har været i området ved Skovvejen i Kolding mandag i tidsrummet 17.45 til 18.30.

- Vi har brug for borgernes hjælp til at komme til bunds i denne alvorlige sag, oplyser vicepolitiinspektør Frede Nissen.

Har du været i området, eller har du oplysninger, der kan hjælpe Sydøstjyllands Politi i efterforskningen, kan du kontakte politiet på telefon 114.